Herrerne rykker op i 1. division

Foto: René Lind Gammelmark

DHF har netop meldt ud, at turneringen stopper på nuværende tidspunkt på grund af COVID-19. Da herrerne ligger nummer 1 i rækken, betyder dette, at de nu officielt kan kalde sig 1. divisionhold til næste sæson.

Herrerne spillede kamp onsdag aften, hvor de med en sejr over Esbjerg nærmest havde sikret sig førstepladsen. Herrerne spillede dog en forfærdelig kamp, og tabte fuldt fortjent, og skulle derfor stadigvæk vinde de sidste to kampe mod to af rækkens bundhold for at være helt sikker. Da de kom ind i omklædningsrummet efterfølgende, fik de dog meldingen om statsministerens pressemøde, og derfor har man måtte vente indtil i dag for at få en afklaring på, hvad det ville betyde for turneringen.

Selvom oprykningen sker under nogle højest specielle omstændigheder, så ser vi den stadigvæk som yderst fortjent. Rækkens to andre tophold er blevet besejret i begge opgør, og vi har ført rækken gennem hele sæsonen.

Vi får desværre ikke nogen fælles oprykningsfest i hele klubben på nuværende tidspunkt, dette håber vi på, at vi kan få afviklet, når Danmark igen er blevet normalt igen. Vi glæder os over, at vi nåede to fantastiske arrangementer med først pokalkampen mod Aalborg foran 1500 mennesker i Magion, og derefter topopgøret mod Rækker Mølle med 700 mennesker i en propfyldt Lynghallen.

Herrene mødes i aften på Alletiders Café og fejrer tingene kl. 18, så godt som man nu kan i disse tider skriver GGIF Håndbold til Netavisen Grindsted i referatet fra kampen.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.