Søger uddannede og ufaglærte til hjælp på ældre-, handicap- og psykiatriområdet

Foto: René Lind Gammelmark

Ikke kun pårørende bedes hjælpe deres familie, nu søger Billund Kommune også om hjælp fra personer med en sundhedsfaglig og pædagogisk uddannelse bag sig. Også ufaglærte med erfaring søges som hjælp til praktiske opgaver.

Ressourcerne på ældre-, handicap- og psykiatriområdet er få på grund af det konstante pres for at undgå smitte af COVID19, og nu beder Billund kommune ikke kun om pårørendes hjælp. Der kan være personer med en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse bag sig, som er gået på pension, efterløn eller andet, som i øjeblikket går hjemme.  Dem beder Billund Kommune nu om hjælp til at være en del af beredskabet, som skal afløse de fastansatte, når det er nødvendigt.

Beredskabet skal stå klar, hvis der er behov for afløsere i tilfælde af at de fastansatte bliver syge. Det er derfor vigtigt, at man har den faglige uddannelse bag sig, og hvis man melder sig, vil man blive kontaktet af kommunen, som sørger for, at man bliver matchet efter kompetencer.

Ufaglærte må også gerne hjælpe
Der er brug for hjælp til flere praktiske opgaver i forbindelse med arbejdet i hjemmeplejen, plejehjem og på bosteder. De praktiske opgave løses ikke i første omgang af det faste personale. Hvis du er ufaglært, men har erfaring eksempelvis fra at have arbejdet som afløser i plejen, så vil din hjælp stadig kunne bruges. Du ville dog ikke blive en del af beredskabet, som afløser i tilfælde af sygdom, men i stedet hjælpe med at løse praktiske opgaver.

 

Hvis du har mulighed for at hjælp, skal du kontakte du kontakte på Voksenstoette@Billund.dk

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.