Handelsstandsforeningens formand: Brug butikkerne – de vil gøre alt hvad der er muligt

Jonas Pedersen - Foto: René Lind Gammelmark

I forbindelse med situationen omkring Corona-virus er der mange butikker og virksomheder der står i en svær situation. Det er svært at gennemskue omfanget af den igangværende krise. Der er nogen der er tvunget til at lukke ned i en periode, men ifølge Jonas Pedersen der er formand for Grindsted Handelsstandsforening  er opfordringen til medlemmerne at de skal holde hovedet højt og gøre alt hvad der er muligt for at komme igennem krisen.

Det er endnu mere vigtigt at man sørger for at handle lokalt i disse tider, ikke mindst efter Corona, for der kommer en dag efter krisen. Det er vigtigt at kunderne ved at butikkerne er der og at de vil gøre alt for at være efter denne specielle situation.

Jonas Pedersen siger også at han er ked af det på restauranter, caféer og frisørernes vegne at de er nødt til at lukke ned og håber snart at se dem i bybilledet igen.

Grindsted Handelsstandsforening har i forbindelse med Corona situationen valgt at aflyse Open By Night arrangementet og kræmmermarkedet der skulle være holdt i starten af april, for Jonas Pedersen forestiller sig ikke at situationen er blevet normaliseret inden da.