Bellini i Billund tilbyder gratis mad til alle fra sundhedsvæsenet og politiet

Foto: René Lind Gammelmark

OPDATERET

Café og Ristorante Billini i Billund har netop lavet et helt nyt tiltag. De tilbyder nemlig gratis mad til alle fra sundhedsvæsenet og politiet. Det gælder primært for dem der arbejder på Grindsted og Vejle Sygehuse og bor i Billund og omegn. Det gælder også for plejehjemspersonalet skriver Bellini på deres facebookside.

Alle i sundhedssektoren er vores helte. I arbejder alle på højtryk og det har vi kæmpe respekt for!

I denne ekstraordinære situation er det vigtigt, at vi som samfund går hånd i hånd og hjælper til, hvor vi end kan. Grundet de særlige omstændigher vi oplever i disse dage har vi, Bellini Cafe & Ristorante, valgt at tilbyde gratis mad til alle fra sundhedsvæsenet og politiet. Primært gældende for Grindsted og Vejle Sygehus, hvis folk bor i Billund omegn. Gælder også for plejehjem personalet. De skriver også: det er ligegyldigt om du er på arbejde eller har fri, det er kun til selve personen, man kan bestille på tlf mellem 17-21 og det gælder alt personale, 1 gang om dagen

Gælder kun ved afhentning og fremvisning af ID.

Træf os alle dage på 88 93 66 92 mellem kl. 17-21 ?

Vi håber alle vil dele opslaget så budskabet kan blive spredt hurtigst muligt!

Lad os stå sammen i denne vanskelige tid ❤️ skriver de på Facebook.