Speedwaysæsonstart udskudt

Foto: René Lind Gammelmark

GSK Liga skulle have startet Metal Speedway League sæsonen op den 29. april hvor de skulle have haft besøg af Esbjerg Vikings. Denne match er nu udsat.

Dansk Motor Union meldte onsdag ud at på grund af myndighedernes information om tiltagene mod Corona virus her man besluttet med virkning fra onsdag den 18. marts og foreløbig frem til 30. marts at alle indendørs og udendørs sports- og idrætsfaciliteter lukker ned. Forbud mod forsamlinger med mere end 10 personer, hvilket i praksis betyder at der fortsat ikke kan afvikles nogen former for træning med eller uden speedwaycykler da sportsaktiviteter er indeholdt i dette nye tiltag.

Samtidig er det besluttet at alle løbsarrangementer under DMU suspenderes til og med ‪29. april 2020‬. Denne dato er foreløbig og under forudsætning af at træning kan genoptages fra og med ‪1. april‬ i Danmark.

Metal Speedway League følger naturligvis dels myndighedernes tiltag og opfordringer samt hele idrætsverdenens, herunder DMU´s samlede indstilling omkring bekæmpelse af Covid 19.
Det betyder at nedenstående DSL-matcher også er aflyst iht. ovenstående skriver Metal Speedway League på facebook.

De berørte matcher den 22.april er:
SES – Sønderjyllands Elite Speedway vs Team Fjelsted
Slangerup Speedway vs Holsted Tigers

De berørte matcher den 29.april er:
SES – Sønderjyllands Elite Speedway vs Holsted Tigers
Slangerup Speedway vs Team Fjelsted
GSK Liga vs Esbjerg Vikings

Vi vil bestræbe os på at finde nye datoer til de berørte matcher, men kan ikke påbegynde dette arbejde før vi faktuelt ved, hvornår verden igen har fået normale tilstande skriver Metal Speedway League på facebook.