Status på anlægsarbejdet på Grenevej i Billund

Overordnet set går anlægsarbejder tidsmæssigt efter planen på Grenevej. Entreprenøren skal være færdig med anlægsarbejdet på hele strækningen mellem Koldingvej og Hejnsvigvej den 1. september 2020.

Arbejdskørslen til og fra Grenevej sker pt. via Koldingvej, og derfor kører der dagligt mange lastbiler til og fra Grenevej med sand og grus til opbygning af vejen.
Indtil videre er der lagt asfalt på vejen på strækningen fra Koldingvej til umiddelbart øst for krydset ved Engdraget. Derudover er vejkassen opbygget i sand og grus fra Engdraget til Søndre Kirkevej.

Vi havde håbet på, at der allerede nu var asfalt på strækningen mellem Engdraget og Kærhusvej inkl. krydset ved Engdraget, men vi har haft en del udfordringer med vejret, som har betydet at udlægningen af asfalt er udsat til i slutningen af marts 2020 skriver Billund Kommune i et nyhedsbrev.

Det har også betyder, at åbningen af strækningen mellem Koldingvej og Engdraget inkl. krydset ved Engdraget, er udsat indtil der er udlagt asfalt, og strækningen i øvrigt at helt klar til at blive åbnet. Når asfalten er udlagt skal rabat og afvandingskonstruktioner færdiggøres samt striber og skiltning etableres.

På grund af vejrforholdene og den generelle nuværende situation i Danmark ved vi ikke om tidsplanen for udlægning af asfalt holder, men den øvrige del af anlægsarbejdet mod Hejnsvigvej fortsætter. Det betyder, at vi bliver klar til at udlægge asfalt på en længere strækning end planlagt, når forholdene er til at asfalten kan udlægges, og at vi overholder den overordnede tidsplan med deadline den 1. september 2020.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.