Information fra Billund Kommune vedr. nedlukninger mv.

Billund Kommune har netop udsendt nedenstående information

Forlængelse af perioden med nedlukning:

Alle de restriktioner, som i høj grad har påvirket vores hverdag, er i dag blevet forlænget af statsministeren foreløbigt til og med 2. påskedag (13. april).

Det betyder, at vores daginstitutioner, skoler, borgerservice, bibliotekerne, jobcenteret osv. forbliver lukket. Det er vi selvfølgelig kede af, men det vigtigste er, at vi fortsat beskytter hinanden mod Coronavirus.

Hvis du er i tvivl om, hvad restriktionerne betyder for dig i Bilund Kommune, så kan du læse mere på billund.dk/covid19.

Erhverv i en krisetid: 
Vi er sammen med Billund ErhvervsFremme i gang med at lave samlet information om tiltag dels på hjemmesider og måske på sociale medier. Billund Kommune kigger aktivt på fremrykning af anlægsopgaver, de meldes ud når vi har dem på plads. Medierne er rigtig gode til at berette om initiativer.

Lukning af legepladser/aktiviteter i naturen:

Opfølgende mail fra Sundhedsministeren:
Rigspolitichefen har sagt det klart, at vi mener det, når vi siger, at danskerne ikke skal forsamle sig mere end 10. Og man skal holde afstand. Det gælder naturligvis også, når man er udenfor. Fitnesscentrene er nu lukkede, og mange kommuner har udendørsredskaber, som i denne tid kan virke tillokkende. Men det er tæt på umuligt at opretholde god håndhygiejne og kravet om afstand på disse udendørs fitness-redskaber. Derfor vil jeg opfordre jer til at spærre dem af, så vi undgår, at vi er for tæt sammen og spreder smitte.

Tak for jeres indsats og tak for hjælpen

Magnus

 

Vi har derfor lukket ned brug (Afspærringstape)
Fitnessredskaber ved Tronsøen.

Den nye legeplads i Billund Syd – her opfordrer Tårnet til at man er tæt på hinanden når man kravler op.

Det store klatrenet ved Tingstedet opfordrer også til at mange samles.

Helt nede bagved Tingstedet ud mod Grenevej er der nogle gamle fitness redskaber.

Derudover har vi jo meldt forbud ud mod at bruge legepladser ved institutioner

Flere steder kan løbende blive tilføjet.

Foto: Billund Kommune