Flemming Tiro Lund lader ikke klienterne i stikken i denne corona-tid

Flemming Tiro Lund - Foto: René Lind Gammelmark

For en uge siden lukkede Flemming for hypnose i klinikken, pga. risikoen for corona-smitten, men han forsatte med at tilbyde hypnose via net-forbindelse som skype, og det har der været flere der med succes har takket ja til, for alternativet ville være at klienterne skulle vente, til Danmark igen lukkede op. Bl.a. *Anne Mette brugt muligheden og hun har givet en anmeldelse til Flemming på Trustpilot, hvor hun beskriver hendes succes hele 2 gange, med hypnose over skype og tlf. hvor hun blandt andet sad fanget i angsten på en køretur til Holland. Det har bare ikke været 100% succes for alle, for nogle af hans klienter der ellers har stor behov for hans hjælp, har fravalgt muligheden for hypnose via deres computer, da nogle har været usikker på om der kunne skabes ro i deres eget hjem, så de kunne slappe ordentlig af og andre har slet ikke haft muligheden for det, blandt andet fordi de ikke har haft en computer.

”Udfordringen er lige nu at rigtig mange har henvendt sig til mig, fordi deres angst og depression desværre får rigtig meget opmærksomhed i denne tid, hvor alt der bliver snakket om i nyhederne, er hvor mange der nu er smittet eller døde af corona, og de kontakter jo ikke mig bare fordi de kun vil snakke, jeg er efterhånden vant til, at når klienter henvender sig til mig, så har de ofte prøvet rigtig meget andet for at få hjælp, uden det er lykkes for dem, så nu er det alvor” Siger Flemming Tiro Lund i en pressemeddelelse.

Derfor har Flemming brugt mandagen sammen med AJ Ruden på Odinsvej, for at finde en løsning der kunne godkendes af Sundhedsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen. ”Det har været helt fantastisk at mærke den vilje der har været rundt omkring, for at finde en løsning der kunne tilgodese klienterne, så deres sikkerhed og tryghed kunne komme helt i top” Siger Flemming. ”Jeg startede med at ringe til Erhvervsstyrelsen mandag morgen og var lige ved at opgive, for – du er nu nr. 37 i køen – men da det langt om længe blev min tur, og jeg forklarede damen om mine klienters udfordringer og at jeg gerne ville gøre hvad jeg kunne for at hjælpe dem, så var hun 100% nærværende og fortalte mig, at hun ville gå til hendes teamleder og hun ville ringe tilbage, når hun havde et svar til mig. Og det tog 30 min. så ringede hun tilbage og fortalte at hun havde været hele vejen rundt og med de tiltag jeg havde beskrevet, så skulle jeg bare komme i gang med at hjælpe nogle mennesker. Der blev jeg sgu rørt”

De tiltag der er foretaget, udover skærpet afspritning og håndsprit, er at der selvfølgeligt ikke er fysisk kontakt mellem klienterne og Flemming, samt at AJ Ruden har sat glas op mellem klientens stol og Flemming, så klienten kan ligge ubekymret i hypnosestolen og slappe helt af. Så her til aften blev jeg og min nevø færdig med de sidste finpudsninger, så klienterne nu frit kan vælge om de ønsker hypnose over computeren eller de vil op i sikre omgivelser i klinikken.

Jeg har stadig nogle mennesker, der er i risiko-gruppen, og som ikke er tryg med at komme ud og dem har jeg nærmest dagligt i tlf., og det gør jeg gerne i denne usikre tid. Jeg håber nu at de personer, der har haft kontakt til mig, og som har sagt nej pga. computerløsningen, at de kontakter mig igen, hvis de ønsker den nye mulighed.

Mine forslag til læserne i denne svære corona-tid er, beskyt jer og jeres familie overfor alle de nyheder der er om corona’en. Hver gang en trist og negativ historie bliver genfortalt, så vil det desværre påvirke din bekymring. Måske indføre en regel i huset om at I max bliver opdateret 2 gange i løbet af dagen og så snak med hinanden om alt mulig andet.

*Anne Mette’s anmeldelse på Trustpilot

https://dk.trustpilot.com/review/tiro-hypnose.dk

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.