Lauge Clemmensen forlader direktørpost i Billund Kommune til fordel for Silkeborg

Foto: René Lind Gammelmark

Efter to år som Direktør for Teknik og Stabe i Billund Kommune skifter Lauge Clemmensen den 1. maj til en stilling som medlem af Koncerndirektionen i Silkeborg Kommune skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

  • Det har været et svært valg, for ingen skal være i tvivl om at jeg er kommet til at holde af Billund Kommune, af medarbejderne og af samarbejdet med direktør-kolleger og politikere, men muligheden for at komme til at være en del af Koncerndirektionen i min egen hjemkommune er ikke en der opstår hvert år, siger Lauge Clemmensen.  

I Billund Kommune ærgrer kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen sig over opsigelsen

  • Som mange ved er det ikke længe siden Direktør for Voksne Jan Møller Iversen gik på pension, pr. 1. april skiftede Børne- og Ungedirektør Thomas Reintoft til en stilling som Socialdirektør i Kolding, og nu mister vi Lauge Clemmensen med udgangen af april. Det vil kunne mærkes i direktionen og organisationen, for det er en dygtig direktør og god kollega vi skal sige farvel til, det er ærgerligt, men samtidig kan vi også med en vis stolthed konstatere, at direktører fra Billund Kommune er i høj kurs, siger Ole Bladt-Hansen.

Thomas Foged tiltrådte 15. februar som Direktør for Voksne og Billund Kommune er lige nu i gang med at ansætte en ny Børne- og Ungedirektør, og håbet er at vedkommende kan være på plads den 1. juni.

  • VI har et rigtig fint ansøgerfelt, men er selvfølgelig udfordret af Coronavirus i forhold til at møde dem personligt i ansættelsesudvalget, men håbet er stadig at vi kan være på plads 1. juni og nu skal Økonomiudvalget så tage stilling til en ny proces i forhold til at få en afløser for Lauge Clemmensen på plads, forklarer Ole Bladt-Hansen.

Selv om det kun bliver til to år i Billund tager Lauge Clemmensen rigtig meget positivt med.

  • Jeg har haft fornøjelsen af et være direktør for Teknik- og Stabe og kan bekræfte, at udviklingen i Billund Kommune er helt speciel i forhold til kommunens størrelse. At arbejde med et af Danmarks højeste anlægsbudgetter i forhold til antal indbyggere giver konstant travlhed både i Teknik- og Miljø, men så sandelig også i stabene og jeg tager mange gode erfaringer og minde med herfra, siger Lauge Clemmensen.

Fakta om Direktørområdet Teknik og Stabe
Teknik og Stabe omfatter ca. 125 medarbejdere i Teknik og Miljø, Økonomi og Personale og indkøb, samt Digitalisering og Organisation. 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.