Sucess med levering af varer til private i Billund Kommune

Jørn Sletting - Foto: Privatfoto

Mandag den 23. marts startede Shop i Billund Kommune op med gratis varelevering i Billund Kommune.

Det er gratis for butikkerne i Billund Kommune at få leveret varer ud til de private forbrugere i Kommunen.  Dog er fødevarer og Take Away ikke omfattet af tilbuddet.

Billund ErhvervsFremme har startet projektet Shop i Billund Kommune op, hvor lokale butikker kan tilmelde sig og få markedsført produkter/tjenesteydelser via en elektronisk kuponbog, der kommer på en mobiltelefon eller tablet. De tilmeldte kunder får så en SMS når der er nye ting lagt op, hvorefter kunderne kan gå ned i den fysiske butik for at gøre brug af tilbuddet.

Som noget nyt har Shop i Billund Kommune nu også udvidet med en slags webshop, hvor man også via mobiltelefon eller tablet får tilbud, hvor man så kan bestille direkte til levering med SHOP I BILLUND Kommune bringer ud bilen.

Det er ikke et must at man er medlem af Billund ErhvervsFremme eller Shop i Billund, det er et tilbud der via sponsorer er blevet sat i gang. Det er dog et krav at det er en butik der har til huse i Billund Kommune der skal have leveret en vare til en kunde i Billund Kommune. Det gælder dog ikke blomsterhandlere der i forvejen har et distributionssystem, og heller ikke dagligvarer og Take Away.

Ifølge Marianne K. Thomsen fra Billund ErhvervsFremme har der været stigende interesse for at få besøg af Shop i Billund Bringer ud bilen.

I løbet af ugen har der været 62 pakker fra forskellige butikker som bilen har leveret på forskellige adresser i Billund Kommune.