Scanregn vil gerne støtte op om de lokale butikker

Foto: René Lind Gammelmark

Scanregn i Grindsted har henvendt sig til Jonas Pedersen der er formand for Grindsted Handelsstandsforening, fordi Scanregn ønskede at hjælpe de lokale butikker i forbindelse med Corona krisen udtaler Peter Birk, der er direktør og ejer af Scanregn.

Scanregn ser dette tiltag for at hjælpe lokalt som et element i den vigtige bæredygtige omstilling.

Peter Birk fortæller til Netavisen Grindsted “Vi kan mærke hvor meget krisen kradser nogen steder”.  Situationen med Corona har gjort det sådan at vores sælgere arbejder hjemmefra, hvilket også giver udfordringer, men vores salgstal er de samme så vi er ikke ramt på samme måde som butikkerne.  

Vi køber mad til vores medarbejdere der er på kontoret og lageret om sommeren og derfor har vi i forbindelse med den aktuelle situation med Corona tænkt meget på hvad vi kan gøre for at støtte de forskellige lokale butikker og virksomheder. Derfor arbejder vi på en model hvor vi kan støtte så mange lokale madsteder som muligt denne sommer. Samtidig siger han at man også tænker på at købe gavekort til medarbejderne, så pengene bliver lokalt i byen.

Scanregn sælger pumper og tilbehør til vandingsanlæg, og har eksisteret siden 1. november 1996.  De sælger pumper og tilbehør til vandingsanlæg gennem forhandlere som f.eks. lokale smedemestre.

Jonas Pedersen fortæller til Netavisen Grindsted at han er meget positiv over at have fået henvendelse fra Scanregn, der vil bakke op om de lokale butikker. Det betyder meget at virksomheder der ikke direkte har noget med byens butikker at gøre, vil støtte og ser frem til et godt samarbejde med Scanregn.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.