Frivilligcenter Billund oplyser om de gode tiltag

Corona virus fylder meget i samfundet og ikke mindst i vores hverdag, som betyder afstand til hinanden i det fysiske rum. Frivilligcenter Billund er fortsat lukket, som mange andre steder. Den anderledes hverdag skaber en masse spørgsmål for os alle, og for nogen medfører det en særlig svær tid. Mange gode platforme og indsatser er blomstret frem i denne tid, der alle har til formål at række ud, skabe fællesskab og være en hjælp. På Frivilligcenter Billunds hjemmeside kan du se en oversigt over både lokale og nationale platform og indsatser. Benyt dig endelig af tiltagene – der også rummer muligheden for at blive frivillig skriver Frivilligcenter Billund i en pressemeddelelse.

Lad os dele gode oplevelser, tiltag og ideer med hinanden
Har I som forening en god oplevelse eller tiltag i Coronatiden som ikke er nævnt på Frivilligcenter Billunds hjemmeside, så kontakt centerleder Noémi for at dele tiltag på Frivilligcenter Billunds Facebookside, i nyhedsmails mv. noemi@frivillig-billund.dk // 30 34 05 61

 

STÅ IKKE ALENE – brug de gode tiltag!

?Fantastisk mange gode platforme er blomstrer frem i denne tid? – Benyt dig af dem!!Få overblik på Frivilligcenter Billunds hjemmeside https://frivillig-billund.dk/opslagstavle/saerlige-arrangementer

Slået op af Frivilligcenter Billund i Tirsdag den 31. marts 2020