Sherif Haps hitter også på nettet

Foto: René Lind Gammelmark

47 -årige Erik Serup Hansen der bor på en nedlagt landejendom udenfor Stenderup-Krogager, også kendt som Sherif Haps.

Erik startede med Sherif Haps for omkring 20 år siden. Han tager ud og optræder med sin dukke der bliver kaldt Guffe (som elsker hullerne i vaniljekranse).  I februar 2019 startede han op med videoer man kan se på Youtube. Efter 14 måneder er videoerne blevet spillet 5.222.132 gange.  Da han var kommet rundt for at optræde blev han opfordret til at ligge nogen af sangene op på YouTube.  Med godt 30.000 visninger om dagen i øjeblikket må man sige at det er en sucess. Selve YouTube kanalen blev oprettet i 2008, men det er først de sidste 14 måneder siden der er blevet lagt børnemusik på. 

Fans opfordrer til YouTube
Når Erik kommer rundt i hele Danmark for at optræde, bliver han tit opfordret af publikum til at lægge noget på YouTube. Det er både forældre og dagplejere der kommer med opfordringerne.

Klik her for at se YouTube kanalen med de rigtig mange videoer  

Erik får også videoer tilsendt fra forældre, der ønsker at han laver en video med en fødselsdagshilsen til deres barn, hvilket han efterhånden har gjort til rigtig mange.

Har flere forskellige ting i gang
Her i forbindelse med Corona, har Erik lavet blandt andet en malebog som man kan printe ud og selv farvelægge. Klik her for at se den