Kræftens bekæmpelse søger ny tovholder til indsamling i det gamle Grindsted Kommune

De seneste 9-10 år har Anita Rasmussen fra Grindsted stået for landsindsamlingen til Kræftens Bekæmpelse i det gamle Grindsted Kommune.

Familieopgave
Anitas mand Jørgen og deres to døtre Caroline og Frederikke har i alle årene pakket poserne med materiale til de mange indsamlere, der har hentet det hjemme hos Anita og Jørgen forud for indsamlingen hvert år. Jørgen og hans søster Lene har stået for optællingen af de indsamlede beløb, hvilket har foregået i Den Jyske Sparekasses lokaler i Grindsted. Her har indsamlerne i alle årene fået noteret hvad hver enkelt har indsamlet på de pågældende ruter, og det gik der sport i. Stort set alle indsamlere har igennem årene lavet interne konkurrencer, og alle er gået har op i hvad man i fællesskab har kunnet sende videre til Kræftens Bekæmpelse.

De forskellige indsamlere har været med i mange år, hvilket også har betydet at de har kæmpet lidt om hvem der fik samlet flest penge ind, for indsamlerne har været meget engagerede fortæller Anita Rasmussen.

Indsamlingstidspunkt flyttet
På grund af situationen med Corona virus, er indsamlingstidspunktet blevet flyttet fra marts til august måned i år, desværre lige præcis den dag hvor Anita og Jørgens datter Frederikke skal konfirmeres. Det har været en meget svær beslutning, men parret kunne ikke både holde konfirmation og stå for indsamlingen, så naturligt nok har det være konfirmationen der er blevet prioriteret.

Samtidig har parret måtte erkende at det at stå for så stor en indsamling tager tid, og de seneste år har det knebet med at finde tiden.

Søger nye til at tage over
Nu hvor parret ikke har mulighed for at stå for indsamlingen i år, er det naturligt at man giver opgaven videre til nye kræfter der kan tage over, også i årene fremefter. Anita Rasmussen fortæller til Netavisen Grindsted at næste år er familien klar til at gå rundt som indsamlere, men i år er det konfirmationen der får førsteprioritet.

Har du selv lyst, eller kender du måske nogen der er klar til at tage over, så kontakt Kræftens Bekæmpelse eller Anita Rasmussen.