Take Away på Vorbasse Kro hitter

Foto: René Lind Gammelmark

Corona virus kom i vejen for genåbnet kro
Da Cecilie Veggerby der er 27 år og kommer fra Vandel forpagtede Vorbasse Kro havde hun ikke forestillet sig at krostuen skulle lukke ned efter kun tre uger, men det var den situation hun stod med da Corona virus pandemien ramte Danmark.

Det gav hende som nystartet en del udfordringer, for hvad skulle hun så, det var planlagt at køkkenet skulle åbne i weekenden den 4. – 5. april, men på grund af situationen valgte den 27-årige Cecilie at åbne op for bestlling af Take Away den 27. marts.

Siden opstarten med Take Away har det været en stor sucess, De første to dage blev de væltet helt for interessen var forrygende stor. Det endte da også med at Ceclile løb tør for råvarer, men nu er der rigelige mængder råvarer så hun kan levere til kunderne. Mange dage har der været udsolgt længe før lukketid og Cecilie Veggerby fortæller at hun er rigtig glad for den stor opbakning hun har fået.