GGIF Håndboldskoler venter til maj med afgørelsen om aflysning eller ej

Karin Mortensen gav spillerne tips - Foto: René Lind Gammelmark

GGIF Håndbold havde håbet på at de efter regeringens pressemøde mandag aften kunne melde ud, om håndboldskolerne kunne afholdes eller om de skulle aflyses skriver GGIF Håndbold på deres facebookside.

Det kan GGIF Håndbold desværre ikke og derfor har de besluttet at de først i starten af maj, når regeringen kommer med anbefalinger for fase 2 træffer den endelige beslutning om håndboldskolerne kan afholdes eller ej. Da der stort set ikke har været udgifter i forhold til årets håndboldskoler, så vil GGIF Håndbold tilbagebetale HELE deltagerbeløbet, hvis en eller begge håndboldskoler bliver aflyst.

Hvis fase 2 tillader afholdelsen af håndboldskolerne, så vil GGIF Håndbold fortsætte planlægningen af skolerne umiddelbart efter pressemødet. Det betyder at GGIF Håndbold har brug for, at ALLE håndboldspillerne er tilmeldt senest 1. maj (også børn fra årgang 2011-2014 der først skal på håndboldskole efter sommerferien).

Husk ! der er FULD refusion ved aflysning (GGIF Håndbold følger naturligvis 100% regeringens anbefalinger), så tilmeld jeres børn allerede nu, hvis de skal være med på håndboldskolen – HVIS regeringens anbefalinger gør det forsvarligt at afholde håndboldskolerne.