Billunds mænd kan vælge og vrage

Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik har mændene i Billund Kommune overhånden, når de skal finde en partner. Antallet af enlige kvinder er nemlig markant højere end antallet af enlige mænd.

Noget tyder på, at mændene i Billund Kommune finder et større udvalg på Tinder, end kvinderne gør skriver findenkaereste.dk i en pressemeddelelse.

Nye tal fra Danmarks Statistik afslører nemlig, at der i begyndelsen af 2020 var markant flere enlige kvinder end mænd i kommunen. Helt præcist var antallet af enlige kvinder 2.716, mens antallet af enlige mænd blot var 2.399.

Spejler national tendens

Også på landsplan er de enlige kvinder i overtal. Ifølge Danmarks Statistik var der i begyndelsen af indeværende år 691.059 enlige kvinder på landsplan, mens antallet af enlige mænd blot var 527.750. Billund Kommune er derfor ikke noget særtilfælde – her spejles blot den nationale tendens.

Enlig er ikke nødvendigvis lig med single

Bare fordi man er registreret som enlig i Danmarks Statistiks seneste undersøgelse, betyder det ikke nødvendigvis, at man er single.

Danmarks Statistik anser nemlig alle dem, der ikke bor sammen med deres kæreste, eller som ikke lever i et registreret partnerskab, som værende enlige.

Derfor er antallet af registrerede enlige højere end antallet af singler. Ikke desto mindre gælder dette for begge køn, hvorfor den store forskel i antallet af enlige mænd og kvinder formentlig også gør sig gældende for singler.

Alvoren er tilsyneladende ikke gået op for kvinderne

Hos findenkaereste.dk, der er Danmarks største onlineportal med tips og tricks til dating, følger man opmærksomt med i alle statistikker og undersøgelser, der relaterer sig til dating, partnerskaber og singlelivet.

Derfor har man også med stor interesse bemærket den store forskel i antallet af enlige kvinder og mænd – både i Billund og på landsplan.

Man har ligeledes noteret sig, at en række undersøgelser angående adfærd på datingservices indikerer, at singlekvinderne endnu ikke er blevet bevidste om, at de er i markant overtal og derfor kan få sværere ved at finde en partner, end mændene kan.

”For nyligt offentliggjorde Businessofapps.com et stort Tinder-studie, der lagde sig i slipstrømmen af mange tidligere datingadfærdsstudier, der har påvist, at kvinder generelt set er mere passive og kræsne end mænd på diverse datingservices. Ifølge det nyligt publicerede studie liker 91 % kvinder kun profiler, de er tiltrukket af, mens dette blot er et krav for 72 % af mændene,” fortæller Jesper Nørskov Jensen, medindehaver af findenkaereste.dk, og fortsætter:

”Derudover peger undersøgelsen på, at kvinder er væsentligt mere kostbare og ordknappe end mænd, når de jagter en mage digitalt. En gennemsnitlig Tinder-besked fra en kvinde er nemlig, ifølge studiet, blot 12 tegn, mens den gennemsnitlige besked fra en mand er 122 tegn.”