En forårshilsen fra Dr Hansens Hus og Venner

Foto: René Lind Gammelmark

Af Jeremy Watts

Dr Hansens Hus er som så mange andre ’kultur- og hyggesteder’ selvfølgelig lukket p.t. Der var ellers godt med liv med sang, fortællinger og god samtale, over en kop kaffe. Vi vil gerne sende en hilsen til alle husets venner og bekendte, og give mulighed for at fortsætte i det mindste med fortællingerne.

Nogle dage kan sikkert føles lange; vi har heldigvis bibliotekets eReolen og Filmstriben med deres digitale tilbud. Og vores gode boghandler Brian ikke at forglemme.

Men nu ligger der også nogle lokale ’stemmer’ på www.landhistorier.dk, hvis man her klikker på ’Nye fortællinger. Den anden side’. Her er der historier, der muligvis er sande – eller har et gran af sandhed i sig. De bliver løbende suppleret. De er illustreret med billeder fra Statens Museum for Kunst – som for eksempel dette, der hedder ’I høst’ og er knyttet til historien ’Plovmanden’.

Dr. Hansens Hus har også en hjemmeside klik her for at  besøge siden