Tyveri fra byggeplads på Vestre Skole

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Da malere fra Malerfirmaet Nykjær-Andersen mødte på arbejde fredag morgen på Vestre Skole i Grindsted kunne de konstatere at der havde været ubudte gæster på byggepladsen. Der var blevet stjålet 25 spande maling og 30 poser spartelmasse til spartelmaskine. Det er nu tredje gang Malerfirmaet har fået stjålet materialer fra byggepladsen på Vestre Skole. Da Malerfirmaet Nykjær-Andersen startede på projektet på Vestre Skole havde de havde de kun været der to dage inden de fik stjålet materialer. René Nykjær-Andersen fortæller også at tømrerne havde fået en ny løftevogn til deres tunge materialer og allerede dagen efter de havde fået den blev den stjålet.

I løbet af den tid renoveringen af Vestre Skole har været i gang, har der været flere end de tre indbrud hvor Malerfirmaet har fået stjålet materialer, så René Nykjær-Andersen opfordrer folk til at være varsomme med at købe billige byggematerialer, hvis de får det tilbudt.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.