Grindsted Handelsstandsforening giver chokolade når du køber gavekort

Jonas Pedersen - Foto: René Lind Gammelmark

De lokale butikker, restauranter, frisører og andre forretningsdrivende mangler din hjælp til en god genstart af Covid-19 nedlukningen.

Du kan hjælpe NU som før ved at bruge de lokale butikker mv.

Lige nu gælder det for mange om at få gang i kasseapparattet igen, og derfor tilbyder Grindsted Handelsstandsforeenings medlemsbutikker at du kan købe gavekort ved hver enkelt, og for hvert gaverkort på minimum 250,- kr. vil du frem til den 31. maj 2020 eller så længe lager haves få en æske chokolade som tak for tin hjælp.  Det gælder alle deltagende butikker i Grindsted Handelsstandsforening, men det gælder ikke GRINDSTED GAVEKORT fra Handelsstandsforeningen.

Jonas Pedersen fra Grindsted Handelsstandsforening fortæller at man i bestyrelsen havde talt om hvad man kunne gøre for at understøtte salget af gavekort, der i forvejen har været en stor succes i Grindsted og at man her var blevet enige om at give chokolade med.

Man går ind i den butik hvor man ønsker at købe gavekort til, køber gavekortet og butikken udleverer derefter en æske chokolade for hver gavekort der bliver købt på over 250,- kr.