Engsøløbet 2020 er aflyst

Jan Poulsen - Privatfoto

Så blev Engsø-løbet endnu en i den lange række af aflyste arrangementer pga. Corona / Covid 19.

Vi har i den sidste måneds tid holdt meget øje med sundhedsmyndighedernes udmeldinger og anbefalinger, og med meldingen forleden omkring antal deltagere ved større forsamlinger på max. 500 helt frem til udgangen af august, har vi ikke haft andre muligheder end at aflyse Engsø-løbet i år skriver Jan Poulsen i en pressemeddelelse.

Det er vi selvfølgelig kede af, da vi ved, at vi vil skuffe mange løbere, men vi vender stærkt tilbage i 2021 – så det må I vente på, og så må vi gøre det til en endnu større fest dag der. Det er også de meldinger, som vi har fået fra vores trofaste hovedsponsor, Den Jyske Sparekasse, så i 2021 håber vi, at alt er godt igen – der giver vi den gas. Det er arrangørerne fra atletikklubben Heden, Grindsted Motion samt Den Jyske Sparekasse i hvert fald meget opsatte på.

Det kommer selvfølgelig til at ramme de arrangerende klubber økonomisk, blandt andet har vi en masse plakater og flyers, der lige er til skraldespanden mv.

Løbsdatoen til 2021 er fastsat til torsdag d. 10. juni – så man kan lige så godt få sat kryds i kalenderen nu – så mødes vi til et brag af en løbefest i 2021.