Metal Speedway League suspenderer turneringen indtil videre

Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag aften mødtes direktørerne fra de syv ligaklubber der deltager i Metal Speedway League. På mødet skulle de drøfte den aktuelle situation som speedway sporten såvel som mange andre sportsgrene står overfor, med en ligasæson der ikke er startet endnu, da der efter myndighedernes anvisning stadig kun være maksimalt 10 personer samlet

 

Den 10. maj bliver situationen muligvis en anden, hvis det ender med at man må være op til 500 personer samlet. Der er endnu ikke nogen der ved om det bliver den melding myndighederne kommer med, men for speedwayklubberne er tallet 500 egentlig for lille til at man har en ordentlig chance for at få økonomien til at gennemføre en halv sæson. Det er klart at alle parter gerne vil have sæsonen startet op, men Michael Bach Nielsen fra GSK Liga i Grindsted udtaler til Netavisen Grindsted at hvis det ender med at man kan køre en halv sæson, så vil det blive med 100% overholdelse af myndighedernes anvisninger. De maksimalt 500 personer vil jo skulle omfatte kørerne, deres mekanikere, dommere, de frivillige hjælpere og så publikum og til et speedwayløb vil det nok betyde at man kun kan lukke omkring 350 til 400 tilskuere ind, hvilket gør det svært at få økonomi til at gennemføre en halv sæson. Vi ser helst omkring de 1000 for at få det til at hænge sammen. Vi er samtidig meget afhængig af støtten fra alle vores mange sponsorer.

 

Direktørerne kunne tage hjem fra mødet med den beslutning om at man indtil videre suspenderer Metal Speedway League, som blandt andet køres i Grindsted.

De arbejder på muligheden for at køre en komprimeret turnering med start i juni måned, men alt afhænger af myndighedernes anvisninger.

 

Michael Bach Nielsen udtaler også at det er absolut alt afgørende at vi får muligheden for benytte hele vores trup, både udenlandske og danske kører, speedwaykørerne skal kunne krydse grænserne, da mange kører både i Danmark og i udlandet.

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.