237.114 kr blev der samlet ind ved det flotte show der blev sendt fra Refborg

Foto: Ulrik Wulf Nielsen

Det store indsamlingsshow der lørdag aften blev sendt fra Refborg via Billund Handelsforenings facbookside og på Youtube forløb rigtig godt.

Det fungerede godt med livestreaming  og Torben Klovborg Christiansen viste sig at have gode evner som studievært. Alle de indvolverede ydede en fantastisk indsats både i callcenter og med alle de andre opgaver der skulle løses undervejs.

Aftenen forløb med musikalske indslag, interviews med borgmester Ib Kristensen (V), Lasse Gammelmark der selv har mærket Corona på egen krop, indslag fra CoC,  samt direktører for forskellige virksomheder der på forskellig måde har mærket virkningerne af Corona situationen, blandt andet LEGOLAND og LEGOHOUSE m. fl. der ikke kan åbne, Lufthavnen der har sendt en stor del af personalet hjem. Kristian Tvergaard fra SunAir berettede om en hverdag i et flyselskab hvor Corona har sendt de fleste medarbejdere hjem. Der var også en ejendomsmægler, og forskellige butiksejere der kom og fortalte om hverdagen med Corona-situationen.

Ved 19.30 tiden var der 635 der så med live via Facebook og knapt 400 på Youtube og hen over aftenen steg antallet af seere.

På Facebook kunne man se de mange kommentarer der blev skrevet, man kunne se folk var imponeret og synes det var et godt tiltag.

Her er et uddrag af kommentarerne undervejs på facebook:

  • Sej aften, godt gået. 
  • Tak for en fin aften, med et godt fagligt indhold og fantastisk musikalsk underholdning – man bliver helt stolt af at tilhøre et helt unik lokalsamfund.
  • Bedste TV aften for hele familien længe
  • Fantastisk initiativ – tak for en skøn aften sammen – hver for sig
  • Som nytilflytter til Billund er jeg vildt imponeret over dette arrangement og sammenholdet i byen ! Fantastisk

Så meget blev der samlet ind:

Kl. 20.00 var beløbet 100.000 kr. 

Kl. 21.13 var beløbet nået op på 212.000 kr.

Kl. 21.53 var der samlet 230.000 kr. ind

Kl. 22.05 var det endelige beløb 237.114 kr.

Driver In-bio og drive-in-banko næste lørdag
Da Jan Juul Hansen fra MAVT blev interviewet af Torben Klovborg Christiansen, blev sløret løftet for at næste Drive-in bio vil blive afholdt på Travbanen,  og det foregår lørdag den 2. maj hvor der inden selve filmforevisningen vil blive afholdt drive-in-banko.Den første film der bliver vist, vil være en familiefilm, mens den anden film der vil blive vist om aftenen er en før-premiere på den nyeste Star Wars film, der først har premiere nogle dage efter den bliver vist i Billund. Grunden til at det bliver flyttet fra LEGOLANDS P2 er at der ikke er plads nok til de mange biler. Drive in bioen afholdes i samarbejde med filmklubben 4-forestillingen.

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse