I morgen åbner Boutique Mary igen

Foto: René Lind Gammelmark

Fredag den 1. maj 2020 åbner 10 af Boutique Marys butikker, blandt andet butikken der ligger på Torvet i Grindsted.

De øvrige butikker er Aabenraa, Aars, Bramming, Brædstrup, Give, Horsens, Odder, Vejle og Vemb.

Åbningen bliver med restriktioner i forhold til antallet af kunder i butikkerne, og i starten af Maj lancerer kæden en Webshop så kunderne har mulighed for at handle hjemmefra, hvilket mange benytter sig af i Corona-tiden. Mads Zink fortæller at det samtidig har været meget vigtigt for kæden at bevare de fysiske butikker for på denne måde at være med til at støtte op de lokalområder vi har butikkerne i og sikre arbejdspladser og lokalt liv og vi glæder os til at komme igang igen.

Som noget nyt vil MARY butikkerne tilbyde sine private kunder “private shopping” der giver kunderne mulighed for at bestille en privat tid hos en af butikkens medarbejder og få personlig vejledning til at vælge den helt rigtige garderobe siger Mads Zink.

Den tætte relation til kunderne samt arrangementer som modeshows, venindeaftener, foredrag mm. har fra starten været en vigtig del af MARY’s DNA. Sådan skal det også fremad være, men aktiviteterne vil for en tid blive nedjusteret og tilpasset den aktuelle situation.

2020 tegnede ellers til at blive et spændende år for den 4 år gamle virksomhed, som har specialiseret sig i modetøj til den voksne kvinde. Efter at have brugt de første år på at investere i og udvikle nye butikker, havde butikskæden netop rundet butik nummer 20 og var i særdeles positiv udvikling.

Med samfundets nedlukning efter den 11. marts, så verden lige pludselig helt anderledes ud for den fremadstormende virksomhed. Manglende likviditet og usikkerhed om fremtiden var derfor årsagen til, at ejerkredsen valgte at lukke helt ned.

”En reetablering af vores samfund, som det var før, kommer ikke til at ske over natten. Det er dog vores fulde overbevisning, at danskerne – som resultat af Covid-19 – fremadrettet vil have særligt fokus på at handle lokalt og nationalt. Derfor er vi fortrøstningsfulde omkring MARY’s fremtid”, udtaler Mads Zink i en pressemeddelelse.