Købmand overtager lokal pakkeudbringning

Brian Duedal - Privatfoto

Efter flere ugers succes med Shop i Billund kommune bringer ud har Billund ErhvervsFremme overladt stafetten med udbringning til Min Købmand i Stenderup-Krogager, Brian Duedal.
Det betyder, at pakkeudbringningen fra butikkerne i Billund kommune til kunderne, fortsætter skriver Billund ErhvervsFremme i en pressemeddelelse.

– Vi i Billund ErhvervsFremme har bygget “Shop i Billund kommune bringer ud” op på rekordtid og at vi er utrolig stolte over, at det nu kan blive et forretningsben for en af vores dygtige virksomheder i Billund Kommune, siger erhvervs- og iværksætterrådgiver hos Billund ErhvervsFremme, Marianne Witte.

Det var dog allerede som en del af erhvervsfremmes projekt, Vækst til erhverv i gadeplan, at Brian Duedal blev klar over, at der i dag skal andet og mere til at drive forretning, end blot at åbne døren og vente på kunderne.

– Da vi var en del af det projekt, kom jeg til at lære en masse andre dygtige erhvervsdrivende i kommunen at kende og derigennem skabt et netværk. Projektet fik mig til at blive mere aktiv på Facebook, som også har været med til at øge vores omsætning i butikken i Stenderup-Krogager, siger Brian Duedal.

Min Købmand bringer i forvejen købmandsvarer ud til kunder i hele kommunen, og derfor lå det lige til højrebenet at koble Shop i Billund kommunes udbringningsservice på – når nu varebilen alligevel kører ud til hele kommunen.

– Det fortsætter på samme måde som hidtil: man køber en vare hos en lokal butik via nettet eller via deres sociale medier og betaler på mobilepay, så kontakter butikken os og så kommer vi og henter varen og kører den ud til kunden. Nemt, smiler Brian Duedal., eneste forskel er at det koster 29,- kr.  pr. pakke der skal bringes ud.