LEGO i Billund ændrer i bestyrelsen

Anne Sweeney - PR-Foto

LEGO Koncernen har i dag annonceret to ændringer i bestyrelsen da Kåre Schultz, adm. direktør af Teva Pharmaceutical Industries Ltd, træder ud og Anne Sweeney, et medlem af bestyrelsen i Netflix, træder ind med øjeblikkelig virkning.

Anne er også bestyrelsesmedlem i Mayo Clinic og Deans Distinguished Fellow ved Harvard University Graduate School of Education skriver LEGO i en pressemeddelelse.

Inden hun startede et nyt kapital i underholdningsbranchen i 2015, var Anne medformand for Disney Media Networks og formand for Disney/ABC Television Group, som omfatter The Walt Disney Companys globale tv-medier indenfor underholdning og nyheder, tv-stationskoncern samt radio- og forlagsvirksomheder.

Formand for bestyrelsen, Thomas Kirk Kristiansen, kommenterede:
“LEGO A/S har udviklet sig enormt siden 2007, da Kåre Schultz blev et medlem af bestyrelsen. Jeg vil gerne takke Kåre for hans dedikerede indsats i denne udvikling gennem mere end 12 år. Derudover er jeg glad for at byde Anne Sweeney velkommen som et nyt medlem af bestyrelsen. Anne bidrager med strategiske nøglekompetencer indenfor familieejerskab, underholdning og digitalisering fra en imponerende karriere. Jeg ser meget frem til at arbejde med Anne Sweeney i bestyrelsen.”

Ændringerne blev annonceret ved virksomhedens årlige generalforsamling i denne uge. Der blev ikke lavet yderligere ændringer i bestyrelsen.

Om LEGO Koncernen:
LEGO Koncernens mission er at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem leg. LEGO legesystemet, som er baseret på LEGO® klodser, giver børn og fans mulighed for bygge og ombygge alt, hvad de kan forestille sig.

LEGO Koncernen blev grundlagt i Billund, Danmark i 1932 af Ole Kirk Kristiansen og navnet stammer fra ordene “LEg GOdt”. I dag er LEGO Koncernen stadig en familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund, men deres produkter sælges i mere end 130 lande verden over. Læs mere på: www.LEGO.com