Fru Kristof forpagter Hejnsvig Forsamlingshus

Kristina og Thomas foran Hejnsvig Forsamlingshus - Foto: René Lind Gammelmark

Thomas Frøik har haft Fru Kristof de seneste halvanden år. Efter et halvt års tid startede han op med at man kunne bestille mad til fester. 

Situationen med nedlukning af Danmark i forbindelse med Corona har haft konsekvenser, for med et kom der aflysninger på bestillingerne af festmad og der blev restriktioner i forbindelse med pølsevognen.

Thomas Frøik besluttede sig derfor til at han ville tilbyde dagens ret, som han laver helt fra bunden af.

Det har været en stor succes, og har givet pladsmæssige udfordringer når der skulle laves op til 175 kuverter mad i pølsevognens lokaler. Derfor begyndte Thomas og Kristina at begynde at kigge efter lokaler hvor man kunne lave mad i større mængder.

Hejnsvig Forsamlingshus var også ramt af Corona situationen, og en af dagene hvor der var tryk på i Fru Kristof kom en fra forsamlingshusets bestyrelse for at hente mad, og han kunne godt se at der var pladsproblemer, og sagde derfor: Skal du ikke have noget mere plads.   Efter længere tids snak blev parterne enige om at Thomas og Kristina skulle forpagte forsamlingshuset. Det betyder at fremover er det Thomas og Kristina der kører forsamlingshuset både når det gælder fester og andet.

Samtidig får de den manglende plads til at kunne lave masser af mad ud af huset når de fra den 11. maj 2020 forpagter Hejnsvig Forsamlingshus.

Fremover vil det være muligt at leje forsamlinghuset enten som full-service med mad, drikkevarer og betjening, eller med gør det selv, hvor man bestiller maden fra køkkenet, men selv sørger for betjening og drikkevarer mv.

Booking af forsamlingshus sker gennem Kristina på tlf. 30 61 74 48 efter kl. 17.00

Selvom Thomas og Kristina har forpagtet forsamlingshuset, vil Thomas stadig være at finde i pølsevognen fra kl. 16 til kl. 20 fra tirsdag til søndag.