Bedemand Heick & Larsen er flyttet – men er stadig i samme bygning

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Vinbechs Pejse på Thorsvej 101 lukkede udstillingen ned i februar 2019. Erik har fortsat Vinbechs Pejse, men har ikke længere butik men derimod værkstedslokaler i bygningen. Butikslokalerne har han lejet ud, i første omgang flyttede Bedemændene Heick & Larsen ind i den ende af bygningen der vender ind mod byen, men nu er de flyttet ned i den modsatte ende, der vender mod Billund.  Mange har lagt mærke til den røde kiste der har været udstillet sammen med en hvid kiste, den røde kiste er i øvrigt malet med den nøjagtige farvekode der bliver brugt til Ferrari bilerne.

Bedemændene Jørn Larsn og Jørgen Heick i forretningen – Foto: René Lind Gammelmark

Efter omkring 10 måneder som selvstændige bedemænd har de to bedemænd Jørn og Jørgen nået det mål de havde sat for det første år for deres bedemandsforretning, hvilket de er meget glade og taknemmelige for. Det betyder nemlig, at lokalbefolkningen støtter op om vores forretning.

Foto: René Lind Gammelmark

De er nu kommet godt på plads i deres nye lokaler hvor både den røde og den hvide kiste selvfølgelig er udstillet i vinduerne. 

Fremtiden:
Jørgen Heick der tidligere var lærer og Jørn Larsen der tidligere var ambulanceredder er glade for arbejdet som bedemænd. Da de på 10 måneder nåede det mål de havde sat sig for et år, har de bestemt sig for at sætte et nyt mål for forretningen. De to bedemænd har ikke en drøm om at deres forretning skal bliver kæmpestort, for det der betyder noget for dem, er at kunderne får en god behandling.

I den anden ende af bygningen er Spalageret flyttet ind, de havde tidligere til huse i de lokaler hvor der tidligere var Mazda og Opel på Heimdalsvej.

Bedemændene Jørn Larsn og Jørgen Heick i forretningen – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark