GGIF’s håndboldskoler er aflyst i år

Karin Mortensen gav spillerne tips - Foto: René Lind Gammelmark

Den 8. april skrev vi på Netavisen Grindsted at GGIF håndbold afventer til maj med at beslutte om årets håndboldskole bliver afviklet.

I dag har GGIF Håndbold på deres hjemmeside netop oplyst at Håndboldskoleudvalget har truffet den afgørelse at de aflyser håndboldskolerne i både juni og i august. Det er ikke muligt for GGIF at afholde håndboldskolerne med de restriktioner og retningslinjer der er nu. Men selvom de muligvis vil blive ændret har udvalget besluttet af aflyse årets håndboldskoler, da afvikling af håndboldskolen kræver en del forberedelse.

GGIF Håndbold skriver samtidig at det fulde deltagerbeløb, der blev betalt ved tilmelding vil blive tilbagebetalt i løbet af den kommende uge, og de håber at alle har forståelse for beslutningen og er klar til håndboldskolerne i 2021.