MA Bilhandel er blevet CarPeople

Foto: René Lind Gammelmark

MA Bilhandel der har til huse på Hedemarken 35 i Grindsted er nu kommet med i værkstedskæden CarPeople. 

Morten Andersen der er udlært mekaniker, startede med at sælge biler i 1998. I starten stod hansbiler ved servicestationen på Jorden Rundt som hans far, Jens Christian Andersen ejede. Morten boede dengang i Vestbyen men flyttede til Nollund, hvor han også flyttede sit værksted med.

Morten Andersen – Foto: René Lind Gammelmark

I 2013 købte Morten det gamle bogrtykkeri på 500 m2 hvor EA Kontorforsyning havde haft til huse. Her samlede han bilsalg og værksted, og i 2017 startede han MA Glastek der reparerer glasskader på personbiler, lastbiler og traktorer.  Lokalerne på Vestergade solgte han til Piper og Morten flyttede midlertidigt forretningen op på Jorden Rundt. 1. Februar 2019 var han så klar til at flytte ind i nyopførte lokaler på Hedemarken 35 i Grindsted hvor der er 620 m2 værksted, kontor og lager.

Efterhånden fik Morten flere kunder til værkstedet og derfor var det oplagt at komme med i CarPeople kæden. Morten håber på at nu hvor han er kommet med i kæden, så vil det kunne skabe mere opmærksom på at folk faktisk også kan få repareret deres bil på hans værksted.  På værkstedet har han to mekanikersvende og en lærling. CarPeople er en landsdækkende kæde af værksteder. I alt er der 5 medarbejdere hos MA Bilhandel og sælger omkring 200 biler om året.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

– Der er mange fordele ved at indgå i CarPeople, men for os er den vigtigste, at kædekontoret overtager ansvaret for vores markedsføring. Vi har for travlt, så det er en af de dele af jobbet, som bliver nedprioriteret. Særligt skal alle i Grindsted og omegn vide, at MA-Bilhandel er et fuldt udstyret autoværksted, der kan servicere næsten alle typer af biler, forklarer Morten Andersen.

Han fremhæver også adgangen til at købe let brugte leasingbiler til favorable priser, gerne skulle blive en fordel ved at blive en del af CarPeople.

Ekstra fordele for kunderne
Kunderne i MA-Bilhandel vil i fremtiden opleve en række nye services, der gør det endnu nemmere og attraktivt at få repareret sin bil hos MA Bilhandel. CarPeople stiller blandt andet sin egenudviklede platform til online-booking til rådighed, og som en ekstra ydelse, får kunder en gratis bilvask, hvis de booker online. Samtidig kan værkstedet nu også tilbyde gratis vejhjælp til deres kunder, hvis de får foretaget serviceeftersyn hos den nye CarPeople i Grindsted.

– CarPeople deler vores værdisæt, såsom kundepleje, godt håndværk og ordentlighed – både i forhold til aftaler, men også den mere lavpraktiske og vigtige orden på værkstedet. CarPeople er nok den frivillige kæde, der minder mest om et mærkeværksteds koncept. Det mærker man ved en høj faglighed og et enormt netværk af dygtige mekanikere at spørge til råds, forklarer Morten Andersen.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.