Jacqueline fik besøg af norsk kat der var forsvundet i Sdr.Omme på camping

Præstens kat sidder til venstre, mens den noske kat Pippi sidder til højre - Privatfoto

For tre år siden var Familien Sandvik på campingferie i Danmark. Med sig på ferien havde de deres kat Pippi der forsvandt fra Omme Å  Camping mens familien opholdt sig her. Da katten var forsvundet forlængede familien deres ophold for at lede efter katten, hvilket ikke lykkedes. Velankommet til Norge fik de at vide at katten var blevet set i Sdr.Omme igen, og de tog en tur til Sdr.Omme for at lede efter katten igen, men de måtte tage turen tilbage til Norge uden deres kat.

Jacqueline Moustgaard Thiesen der er sognepræst i Sdr.Omme flyttede ind i præstegården sidste sommer og her begyndte hun at se at der gik en fremmed kat rundt omkring præstegården, dog uden at hun kunne komme til katten. 

Det var først efter at Jacqueline og familien selv havde fået kat at den fremmede kat begyndte at vise interesse og det endte med at Jacqueline kunne komme til katten som hun ikke vidste hvem der ejede den.  Hun lavede et opslag på del lokale Sdr.Omme køb og salg på Facebook i fredags,  hvor hun skrev: Kat forsvundet ?  – den her forsøger at flytte ind hos os….

Opslaget betød at hun fik flere henvendelser, blandt andet Dorthe fra Omme Å Camping der kunne fortælle historien om den norske kat der var forsvundet på campingturen. Dorthe udleverede et billede af kattepassen og katten hvilket betød at Jacqueline kunne være 99% sikker på det var den norske kat Pippi.

Hun har mandag været hos dyrlægen i Grindsted hvor hun har fået den vaccineret, klippet, den har fået loppe, flåt og ormekur og et nyt kattepas. Samtidig har hun fået vished via chippen at det er den rigtige kat.

Katten er her på besøg hos Grindsted Dyreklinik

Katten ligger her mandag aften og hygger sig i Jacquelines sofa, ganske som om den aldrig har gjort andet. Det får den lov til de næste tre uger, for den norske ejer er i gang med at finde ud af hvornår de kan hente katten.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.