Peter Andersen fejrer 50 års jubilæum hos Harry Andersen & Søn A/S

Peter i Gravemaskinen - Privatfoto

Den 11. maj fejrer Peter Andersen – også kaldet Peter 90 sit 50 års jubilæum hos Entreprenørfirmaet Harry Andersen & Søn A/S.

Navnet Peter 90 kommer fra dengang hvor Peter kørte dumper, der var nemlig flere Peter ansat hos Harry Andersen & Søn, og Peters dumper havde nr. 90, deraf kom navnet der stadig hænger ved nemlig Peter 90.

Da Peter startede hos Harry Andersen & Søn A/S var det dengang hvor Henning Nørby Andersen ejede firmaet, og inden han kom der ud,  havde han arbejdet på et fiskeri i nordjylland i halvlanden år samt halvlanden år på Grindstedværket.

Han startede med at køre dumper, men kom derefter til at køre rendegraver. Rendegraveren blev udskiftet til en større gravemaskine og Peter fortæller at den han har nu, en Komatsu PC290LC har han haft de sidste 14 år og er nummer fire eller fem i rækken af gravemaskiner han har kørt.

Fremtiden
Peter tager en dag af gangen, men har ingen akutelle planer om at stoppe.  Den 6. juni skulle der have været holdt stor fest i firmaet, men den er desværre udsat på grund at sitiuationen med Corona.

Fylder 80 år
Om et halvt år fylder Peter 90 år.

Fik udleveret Dronningens Fortjenstmedalje udleveret, turen over til Dronning Margrethe tager han senere.

Peter ses her med Dronningens fortjenstmedalje – 50 års jubilæum. – Privatfoto