Forrygende åbning af Jem & Fix i Billund

Foto: René Lind Gammelmark

Jem & Fix åbnede deres nye butik i Billund søndag morgen kl. 8. 

Da klokken blev 8 var der godt 40 personer der stod i kø for at komme ind. Der var blevet lavet markering så folk kunne stå i kø, men samtidig kunne holde afstand.

Foto: René Lind Gammelmark

Den første kunde – Foto: René Lind Gammelmark

Nogle af folkene i køen skulle ind og købe en Bosch robotplæneklipper til 2995,- mens andre skulle købe en trillebør til 150,- kr. regnvandstønder til 199,-.

I forbindelse med åbningen var der sendt en speciel Jem & Fix åbningsavis ud i Billund det traf folk til butikken. Da butikken havde haft åbent i 15 minutter var de første 100 kunder igennem butikken.

Lokal butikschef
Mikkel Kjær der er butikschef i Jem & Fix Billund, bor i Filskov og  har før arbejdet i en Jem &  Fix butik. Han er udlært i butikken i Grindsted, har været butikschef i Assens og været i forskellige butikker på Grønland. Kl. 4.30 mødte han sammen med to andre butikschefer op Sdr.Elkjærvej 2 i Billund for lige at få det sidste klar til åbningen. Mikkel fortalte at han havde svært ved at sove fordi han var spændt på hvor mange der ville komme til åbningen. Han er glad for at se den store opbakning for han havde ikke turdet håbe på der var kommet så mange til åbningen. Butikken har 4 fastansatte og til åbningen var der kommet butikschefer og souchefer fra flere andre butikker.

Mikkel Kjær, Butikschef i Jem & Fix Billund – Foto: René Lind Gammelmark

Vagter
Der var tre vagter der skulle regulere antallet af kunder inde i butikken, for der måtte maksimalt være 50 i butikken af gangen, hvilket lykkedes rigtig fint, for flowet af kunder var stille og roligt. Efter 15 minutter var kunde nr. 100 inde i butikken.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark