10.000 var forbi Dansk Outlet i Grindsted i de fem åbningsdage

Christian Bliksby - Foto: René Lind Gammelmark

Det var en særdeles tilfreds Christian Bliksby Netavisen Grindsted talte med tirsdag eftermiddag. 

Torsdag åbnede den nye Dansk Outlet butik på Vestergade i Grindsted, hvor der på den første åbningsdag var 3000 besøgende. I løbet af de fem åbningsdage torsdag, fredag, lørdag, søndag og mandag var tælleren kommet op på godt 10.000 besøgende der havde været igennem butikken, hvilket Christian Bliksby var særdeles tilfreds med. Det var langt flere end han havde forventet.  

Med spørgsmålet om hvad Christian Bliksby forventer i denne uge, så sagde han: “Mere vil have mere” og dermed mener han at med den store opbakning butikken har haft de første fem dage der har været åbent, så regner han med at butikken når det mål han har sat for denne uge.

Han og personalet har lagt vandrette, de første dage var der 15 mand på arbejde, fredag kom der ekstra fem til om eftermiddagen og de hjalp også lørdag. Nu er vi ikke alle de ekstra hænder, så det betyder også at vi har rigtig travlt fortæller Christian Bliksby. Der er to kasser man kan blive ekspederet ved i butikken i Grindsted.