Rasmus Bertelsen ny assistenttræner

Rasmus Bertelsen - PR-Foto GGIF Håndbold

GGIFs nyoprykkede 1. Divisionsherrer tilknytter Rasmus Bertelsen som assistenttræner for den kommende sæson. Rasmus har igennem mange år begået sig i håndboldligaen for Fredericia HK, Ribe-Esbjerg HH og i de sidste to sæsoner Sønderjyske Herrerhåndbold. Rasmus tager derfor hul på et nyt kapitel i hans håndboldkarriere, når han nu skal prøve kræfter med trænerfaget skriver GGIF Håndbold i en pressemeddelelse.

Rasmus udtaler:
Jeg glæder mig til, at prøve kræfter med trænerfaget efter min karriere på håndboldbanen nu er slut. I mine samtaler med Flemming er jeg blevet præsenteret for et utrolig spændende miljø, hvis værdier harmonerer godt med mine egne. Jeg ser frem til at komme igang.

Cheftræner, Flemming Pedersen, er ligeledes glad for hans nye assistenttræner:
Rasmus kommer med en enorm viden efter mange år som professionel håndboldspiller.
Samtidig besidder Rasmus alle de menneskelige egenskaber, som vi værdsætter på vores hold. Nemlig vedholdenhed, hårdt arbejde og forståelse for værdien af et forpligtende fællesskab både på holdet og i foreningen.
Jeg har kendt Rasmus, siden han kom ind i DHF Talenttræning som 16 årig, og vi nåede også at vinde bronze sammen ved U21 VM i Makedonien i 2007, så det bliver et glædeligt gensyn, og jeg glæder mig over, at vi kan være med til at introducere Rasmus til trænerfaget.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.