LEGOLAND åbner mandag med alle rutsjebaner og mange coronatiltag

PR-Foto: LEGOLAND

Besøg skal bookes på nettet, der er håndsprit i massevis og afstandsmarkeringer overalt. Mandag eftermiddag åbner LEGOLAND langt om længe portene til årets sæson.

LEGOLAND kan endelig byde velkommen til de glade børn og voksne, som har ventet længe på at kunne komme en tur i LEGOLAND. Den første dag bliver kun for Sæsonpas gæster, og der er sikret god afstand, når der bliver åbnet op for mindre end 10 % af parkens normale kapacitet skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse.

– Det skal som altid være en sikker og tryg oplevelse at besøge LEGOLAND, og derfor starter vi stille og roligt ud den første dag, og så øger vi gradvist vores kapacitet derfra. Der vil være god plads i parken, så det er muligt at holde afstand til de øvrige gæster, både når man går rundt, og når man venter ved en af forlystelserne, og så er der naturligvis også masser af håndsprit, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Udover afstand og håndsprit har LEGOLAND blandt andet også skruet op for rengøringen, og medarbejderne vil bære visir, når de kommer tæt på gæsterne for blandt andet at tjekke, at bøjlerne sidder, som de skal i en forlystelse.

Åbner med alle rutsjebaner
Hvis man er en af dem, der glæder sig rigtigt meget til en tur i Flying Eagle eller Polar X-plorer, så er der også godt nyt, for LEGOLAND åbner med alle rutsjebanerne.

– Som retningslinjerne er lige nu, så må vi kun sende ét selskab afsted ad gangen i nogle af vores rutsjebaner, men vi har valgt, at vi alligevel vil åbne med alle vores rutsjebaner. Det kommer naturligvis til at give ekstra ventetid ved nogle af forlystelserne, men når vi samtidig arbejder med en begrænset kapacitet i parken, så forventer vi, at der bliver gode muligheder for at få prøvet en masse forlystelser, siger Christian Woller.

Husk at booke på forhånd
Den første dag er kun for Sæsonpas gæster, der har booket på forhånd, men derefter skal man fortsat booke sit besøg foreløbigt til og med august.

– Hvis man har booket et ophold på et af vores overnatningssteder, er man garanteret plads i LEGOLAND, men ellers er det meget vigtigt, at man går ind på vores hjemmeside og får booket sit besøg. Der er blevet åbnet op for, at man kan booke helt frem til udgangen af august, så man kan få planlagt sommerens LEGOLAND tur nu, hvor mange af os holder sommerferien i Danmark, siger Christian Woller.

LEGOLAND åbner mandag kl. 14.00, og fra tirsdag åbner parken kl. 11.00.

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.