“Det forsømte forår” kan mærkes i GGIF Fodbold.

På foto – fra venstre Lars V. Jørgensen, Martin Østergaard, Kris Jensen Skriver og Christian Thorne - Foto: René Lind Gammelmark
 Alt for mange uger er gået uden fodbold på banerne, og både unge og gamle har savnet at trille med bolden.
 
Men det er positivt, at spillet er igang igen på klubbens fine fodboldbaner. Negativt er det til gengæld, at fodboldklubben grundet de mange ugers lockdown er mærkbar ramt på økonomien.
 
Sponsorere er på stand-by og et aflyst Musik i gryden betyder en markant manglende indtægt.
 
Manglende indtægt opleves i alle mulige former i Danmark, ja i hele verden, og i GGIF Fodbold har det bragt “et hold” sammen, der i kærlighed til klubben og på eget initiativ vil forsøge med en ekstra-ordinær indsats for at hjælpe klubbens økonomi på vej. De kalder sig “#ViErGGIF event” og består af en blanding af fodboldtrænere og fædre til fodboldspillere.
 
I weekenden er første initiativ igangsat på fodboldklubbens Facebookside “GGIF Fodbold”, da der afholdes en auktion på spillerne fra klubbens førstehold herrer.
 
Klubbens førstehold har vist stor interesse i at hjælpe de mange børne- og ungdomsspillere, for de har som ungdomsspillere selv haft store oplevelser ved f.eks. at komme på fodboldture, og sådanne muligheder SKAL der bare være i en fodboldklub.
 
Kort efter spillerauktionen er afsluttet, er “#ViErGGIF event” klar med et stort lotteri, hvor alle klubbens medlemmer skal deltage aktivt gennem salg af lodder.
 
Det er en klar præmis for event-gruppen, at aktivere alle medlemmer, for alle skal være med til at gøre en indsats for klubben. Det er også en læring om foreningslivets glæder.
 
I øjeblikket er event-gruppen på jagt efter præmier til det store “#ViErGGIF-lotteri”, og det tegner godt.
 
Krisen har været mærkbar på alle mulige niveauer, men event-gruppen oplever en særdeles positiv modtagelse i det lokale erhvervsliv, hvilket sender ekstra positiv energi ind i arbejdet.
 
Event-gruppen kommer vidt omkring i søgen efter støtte, men gruppen har også oplevet, at virksomheder endda selv har taget initiativ til kontakt, og derfor har event-gruppen en fælles e-mail, som man kan skrive til: vierggif.event@gmail.com.
 
Hvis man som virksomhed måske ikke har en vare eller ydelse, som passer godt til et lotteri, forslår event-gruppen, at man giver et gavekort til brug i butikkerne i Grindsted Handelsstandsforening. Dermed støtter man faktisk både fodboldklubben og de lokale butikker.
 
Spillerauktionen og “#ViErGGIF-lotteriet” markedsføres bl.a. gennem fodboldklubbens Facebookside “GGIF Fodbold”, der har næsten 1300 medlemmer, men mon ikke tallet vil stige de næste uger. Event-gruppen håber i hvert fald på stærk lokal opbakning!
 
Medlemmerne af “#ViErGGIF event”: Lars Vølcker Jørgensen, Kris Jensen Skriver, Mads Søbye Helbo, Michael Korsholm Dalgaard, Martin Østergaard, Nicolaj Eskildsen, Mads Knippel Jensen og Christian Thorne