Atletikklubben Heden byder på gratis børnetræning.

Privatfoto

Grindsted Stadion er netop blevet renoveret med nyt kunststofbelægning på længdespringsbanerne, på højdespringsbanen samt spydkasttilløbet. Så nu fremstår de superlækre og indbydende. Det er vi i atletikklubben Heden selvfølgelig meget begejstrede for! skriver Jan Poulsen i en pressemeddelelse.

Vi vil derfor gerne slå et slag for vores dejlige sport, atletikken. Derfor tilbyder vi alle børn til at komme til atletiktræning på Grindsted Stadion. Det foregår hver tirsdag fra kl. 16.30 – 18 – Og det er ganske gratis!

Træningen ledes igen i år af den tidlige danske mester i mangekamp, Lone Nielsen, der er bosat i Grindsted, og ”Heden”s træner gennem mange år, Jan Poulsen.

Vi håber, at mange børn vil tage imod tilbuddet. Aldersmæssigt vil det nok umiddelbart passe bedst fra ca. 11 år – 15 år. Men er der ældre børn, som gerne vil prøve løb, spring eller kast, så skal de også være meget velkomne.

Forældre og børn er meget velkomne til at kontakte undertegnede på mail: Janpoulsen61@gmail.com eller mobil 40582889 hvis der er spørgsmål hertil.

Billederne viser lidt træning fra første dag på de nye baner.

Privatfoto