MAGION åbner IKKE mandag formiddag

Foto: René Lind Gammelmark

Det ser endelig ud som om idrætshaller, fitnesscentre og svømmehaller kan åbne.

Vi glæder os naturligvis til at igen at kunne åbne dørene for jer alle sammen, men vi mangler en officiel melding om de specifikke retningslinjer, vores genåbning er underlagt skriver MAGION på Facebook.

Derfor kan vi i MAGION endnu ikke sige eksakt, hvilke aktiviteter vi kan genstarte og hvornår. Det bliver IKKE mandag formiddag vi åbner skriver MAGION på Facebook.

Team MAGION oplyser at de lover at arbejde hårdt og fokuseret på at kunne åbne, så snart de kender retningslinjerne for åbning og kan efterleve dem. Det er vigtigt for MAGION at det er trygt og sikkert for alle at besøge MAGION.

MAGION vil løbende holde deres facebookside  og hjemmesiden www.magion.dk  opdateret og beder alle om indtil videre at venter med at stille spørgsmål vedrørende genåbningen  på e-mail og telefon da de ikke på nuværende tidspunkt har flere oplysninger.