Sommerferieposer fra børnebiblioteket til regnvejrs- og solskinsdage

Foto: Billund Bibliotekerne

Fra den 22. juni kan du bestille en sommerferiepose med bøger, lydbøger, film, musik og elektroniske spil til dit barn eller barnebarn mellem 0 og 14 år. Bestillingsblanketten finder du på bibliotekets hjemmeside under Sommerferieposer skriver Billund Kommues Biblioteker i en pressemeddelelse.

Der er mulighed for at komme med ønsker til de materialer, dit barn eller barnebarn gerne vil have med i posen. Vi kan bare ikke love, vi kan opfylde alle ønskerne, men er der f.eks. ikke flere bøger om prinsesser, stjernehimlen, rekordbøger, vulkaner, stenmaling og maskiner finder vi helt sikkert noget andet spændende. Vi målretter under alle omstændigheder posens indhold til barnets alder, interesser og læseniveau. 

Vi plejer at have stor succes med sommerferieposerne. Børnene opfatter helt klart poserne som lykkeposer, og forældre og bedsteforældre har givet udtryk for, at det er dejligt at få hjælp til at finde bøger og andre biblioteksmaterialer til børnene. Ferieposerne er i tidligere sommerferier taget med i sommerhuset og i campingvognen eller har ligget klar hos bedsteforældrene, når børnebørnene er kommet på ferie.

Der er det fantastiske ved især bøger, at de er rare at have, uanset om det regner, eller solen skinner fra en skyfri himmel.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.