Der blev strikket på livet løs – 29 var til International knit in public day 2020

Foto: René Lind Gammelmark

29  deltog i fejringen af “International knit in Public” dag. De fleste sad udenfor Cirkeline ved borde og strikkede løs, men andre havde valgt at gå over på Alle Tiders Café for at strikke indendørs. Da interviewet var færdig omkring 12.45 begyndte det at dryppe og gruppen flyttede borde og stole over ved siden af Alle Tiders Café – så de sad mellem caféen og Idé farver hvor de strikkede videre. I forvejen have de lokale strikke entusiaster lavet aftale med Dorthe Eienstrand fra Alle Tiders Café om mad og drikkevarer. Cirkeline havde lavet nogle specialtilbud til de strikkende gæster.

Ud af de 29 der var med i Grindsted var der en enkelt mand med, men alle hyggede sig med strikningen, hvilket tydeligt kunne ses.

I Grindsted er den lokale strikkegruppe der blandt andet består af Inger Marie Dam (der også står for gruppens facebookside) aktive med strikketøjet. Før Corona mødtes de den første lørdag om måneden i café Magion hvor de holdt strikke café. Hver 14. dag mødes de hos Cirkeline .

Hvis du kunne tænke dig at komme med i fællesskabet om strikning, er du meget velkommen, du kan kontakte Anette May hos Cirkeline eller Inger Marie (via facebook)

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark