GGIF’ Serie 2 herrer vandt pokalkamp mod Agerbæk SF/Starup IF

Foto: René Lind Gammelmark

På forhånd var der lagt op til at det ville blive en hård kamp da Grindsteds Serie 2 fodboldherrer fredag aften fik besøg af Agerbæk SF/Starup IF der spiller i Jyllandsserien.

Der blev kæmpet bravt på Grindsted Stadion hvor der også var publikum der var mødt op for at se kampen der blev spillet i regnvejr.

Gæsterne fik mål i første halvleg hvor det dog ikke lykkedes Grindsted at få mål. Det blev der lavet om på i anden halvleg hvor Grindsted scorede to mål og dermed blev vinder af aftenens kamp.

Christian Thorne har skrevet følgende referat fra kampen:
Pokalturneringen, runde 4
Grindsted GIF (serie 2) vs. Agerbæk SF/Starup IF (jyllandsserie 1): 2-1 (0-1)

Fredag aften silede sommerregnen stille ned fra en grå himmel, da vi i pokalturneringens 4. runde tog imod Agerbæk SF/Starup IF og træner Mogens Nielsen. Vejrmæssigt en ganske anden oplevelse end kampen tirsdag aften, hvor vi i bragende solskin på udebane i Skovlund sikrede os en smal sejr over min gamle klub, der kæmpede formidabelt og bød os stor modstand i vores 5-4 sejr. Altid sjovt og specielt at blive modstander til mennesker, man tidligere var på hold med i fodboldfællesskabet. Sådan var det også i kampen fredag, hvor tidligere GGIFer Mogens Nielsen stod på sidelinjen. Mogens har i flere omgange stået i “mine sko” som træner for Grindsteds førstehold, og i en enkelt periode var jeg så heldig at være makker med ham, da han kom tilbage og hjalp klubben fra at undgå nedrykning. En særdeles vellidt personlighed og kompetent træner, som har min største respekt på fodboldbanen.

Det var ikke blot vejret, der var markant anderledes, for der var endog noget af et niveaumæssigt spring mellem tirsdag og fredag. Agerbæk SF/Starup IF skulle i foråret have spillet Jyllandsserie 1, hele tre rækker over os. Så umiddelbart er det noget af en bedrift, at vinde kampen som tydelige underdogs, men det er pokalfodbold i en nøddeskal. Der sker overraskelser. Og vi overraskede.

Det blev en sejr grundlagt på hårdt hårdt arbejde, hvor vi i de første 45 minutter stod kompakte og forholdsvis lavt i banen, hvilket dog ikke forhindrede modstanderen i at komme foran efter ca. 20 minutter. Vi havde nogle åbenlyse udfordringer i rummet mellem forsvarskæde og midtbaneaksen, hvor modstanderen var dygtig til at finde rum. Ikke at de skabte voldsomt mange muligheder, men der var en konstant uro og vi havde svært ved selv at finde løsninger i omstillingen mellem defensiven og offensiven. Der blev tilbagelagt utroligt mange meter, hvilket tydeligt kunne mærkes.

Så pausen var god for os. Tiltrængt. Vi diskuterede engageret i omklædningsrummet og min gode ven og co-træner Claus Svejstrup og jeg aftalte nogle justeringer med spillerne, hvilket faktisk ændrede kampbilledet i anden OMGANG (intern ref. til Martin HA). Dét sammenholdt med et par skift og rokeringer gjorde, at vi spillede en rigtig solid anden halvleg, hvor vi holdt modstanderen fra store scoringsmuligheder, mens vi selv fik produceret præcis nok til at kunne vende kampen på hovedet. Brølstærke targetman Rasmus “Ox” Horsted udlignede i 77` med et uimodståelig spark og i kampens overtid blev Pirasath Raguleswaran matchvinder ved at drible sig igennem et ellers kompakt forsvar. Han kan noget ganske særligt, den mand.

2-1 sejr og det var et jublende lykkeligt GGIF-mandskab, der kunne gå fra banen med en følelse, som alle idrætsfolk higer efter. Følelsen af at være vinder. Det var alle 14 hvide fredag aften i regnvejr. #ViErGGIF

Truppen:
Martin Kongsager
Mathias Landén Jeppesen
Sebatian Øhlenschlæger
Sebastian Nørbygaard
Jakob Vikær
Oliver Jakobsen
Patrick Lauridsen (c)
Kevin Rajakumar
Christoffer Wutborg
Jesper Schmidt
Pirasath Raguleswaran
Mikkel Guldbrandsen
Lasse Kamp
Rasmus Horsted

(PS, på klubbens Facebook-gruppe “GGIF Fodbold” kan du i en auktion byde på spillerne fra førsteholdet – tjek det ud)

Se de mange billeder fra kampen  i galleriet her under – klik på billederne for at se dem i stor størrelse.