Ekstra mange sommeraktiviteter til en ekstra sjov sommer

Helt ekstraordinært bliver Billund Kommunens program for Sommersjov udvidet til hele sommerferien med ekstra mange aktiviteter fra uge 27-32. Det sker efter, at regeringen har uddelt en penge til sommeraktiviteter efter corona. Det bliver derfor muligt nu at tage gratis i biografen, prøve dine evner af i en omgang lasergame og meget, meget mere.

Corona har aflyst udlandsrejser, lukket grænser og ændret sommerferieplanerne for mange danskere. Også Billund Kommunes planer for Sommersjov har ændret sig på grund af corona, men denne gang til det bedre, og borgerne kan nu se frem til ekstra mange sommeraktiviteter. Sommersjov plejer kun at have aktiviteter i uge 27 men udvider nu, så der er aktiviteter for alle kommunens børn og unge helt frem til uge 32. Det sker efter, at regeringen har tildelt kommunerne en pulje penge til sommeraktiviteter efter corona.

Sommersjov også for de unge
Sommerens program er stadig under udarbejdelse, men børn og unge kan allerede nu se frem til flere fede aktiviteter. Alt lige fra en gratis tur i svømmehallen eller biografen til lasergame og Graffiti Camp.

Målgruppen for Sommersjov er i år udvidet til at dække aldersgruppen 0-25 år, hvor blandt andet Billund Ungdomsskole arrangerer aktiviteter for de ældste børn og unge. Her bliver det muligt at deltage i Street Days, lære at male fede kunstværker med graffiti, eller få styr på sinde danse-moves i en hip-hop workshop.

”Det er så positivt, at kommunens sommeraktiviteter nu også henvender sig til de unge og ikke blot børn i folkeskolealderen. De har lidt en masse afsavn dette forår, og har taget et kæmpe medansvar for at få COVID-19 under kontrol. Derfor fortjener de også en hel fantastisk sommer,” fortæller udvalgsformand for Unge- og Kulturudvalget Stephanie Storbank.

Ingen børn skal kede sig
Har man som forældre været spændte på, om ens børn kommer til at kede sig i sommerferien, så kommer de ekstra mange arrangementer også forældrene til gode. Børnene vil blandt andet kunne deltage i sommerbilledskole i Billund, Børnenes Dag på Karensminde, og ballet. Det er bare nogle få af de mange ekstra aktiviteter, som skal sikre, at dit barn ikke kommer til at kede sig i den lange ferie.

”Kommunen har fået en fantastisk mulighed for at give vores børn en begivenhedsrig sommer efter et lidt kedeligt forår. Især for vores sårbare børn, som har brug for en opløftende sommer, hvor de kan få luft fra den coronaramte hverdag,” siger udvalgsformand for Børneudvalget Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup

Sommerens program er under udvikling, og der vil løbende blive tilføjet aktiviteter. Det er derfor muligt at holde sig opdateret på billund.dk/sommersjov, hvor alle sommerens mange aktiviteter vil være samlet, så det er muligt at skabe sig et overblik skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.