Grindsted GIF’s serie 2 fodboldherrer vandt 3-0 over Bramming B Serie 1

Foto: René Lind Gammelmark

I Sydbanks Pokalturnering mødte GGIF Fodbolds serie 2 fodboldherrer gæsterne fra Bramming B Serie 1 hold på Grindsted stadion torsdag aften.

Resultatet var 3-0 til Grindsted.

Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen.
I runde 4 overraskede vi stort mod Agerbæk/Starup IFs Jyllandsserie 1 med en 2-1 sejr på eget græs, og i runde 5 var vi ét af 18 mandskaber, der var udtrukket som oversidder. Torsdag aften var vi derfor med i 6. og sidste runde inden hovedturneringen, hvor også hold fra divisionerne er med i lodtrækningen. Én sejr fra en måske rigtig svær og spændende kamp…. og den sikrede vi på flotteste vis på et særdeles velbesøgt Grindsted Stadion.

Allerede i det 6. minut blev Bramming B advaret, da Pirasath Raguleswaran efter en hurtig omstilling var endog meget tæt på at bringe os i front. Men advarslen tog modstanderen åbenbart ikke alvorlig, for allerede tre minutter senere sender keeper Martin Kongsager selvsamme Pirasath i dybden, og Grindsted bevægelige og farlige angriber svigtede ikke denne gang. En fantastisk indledning på kampen, hvor vi var kompakte i kæderne, og ikke tillod meget plads at spille på. Og i forhold til seneste pokalopgør, så var vi denne gang langt bedre til at omstille spillet, når offensiven skulle sættes op. I første halvleg var vi toneangivende, og vi gav slet ikke Bramming lov til at skabe muligheder. En helt igennem koncentreret og løbevillig indsats fra samtlige spillere gav kampen igennem en følelse af kontrol. Vi skulle dog frem til de døende sekunder af første halvleg, før Kevin Rajakumar bragte os yderligt i front efter flot forarbejde af Jesper Schmidt.

Anden halvleg lignede til forveksling første. Vi arbejdede fortsat stålsat i alle situationer, og vi levnede ikke meget plads til de gule fra Bramming, der i sommervarmen sled for at komme tilbage ind i kampen. En lille, men vigtigt forskel, var, at vi i anden halvleg skabte flere muligheder end i første. Bl.a. havde Jesper Schmidt en kæmpe scoringsmulighed ret tæt på mål, da han modtog bolden skrået bagud fra baglinjen, men skuddet blev desværre sendt højt over mål. Indskiftede Rasmus “Ox” Horsted havde også et fremragende hug med venstrefoden fra distancen, men bolden prellede med stor kraft af på trekantssammenføjningen. Med ca. et kvarter tilbage af opgøret lukkede vi kampen, da Sebastian Svejstrup resolut flugtede en returbold i netmaskerne. 3-0. Fortjent sejr og avancement til 1. runde i hovedturneringen, der spilles i starten af august. I weekenden kender vi vores næste modstander, og det er da med en vis spænding, at vi venter på udfaldet.

Tak til de mange fremmødte, der skabte en god stemning på tribunen. Nu er der nogle ugers sommerferie inden formen skal genskabes, og vi glæder os allerede til næste kamp. #ViErGGIF.

Trup:
Martin Kongsager
Sebastian Nørbygaard
Sebastian Øhlenschlæger
Oliver Jakobsen
Mathias Landén Jeppesen
Lasse Kamp
Kevin Rajakumar
Patrick Lauridsen
Christoffer Wutborg
Jesper Schmidt
Pirasath Raguleswaran
Morten Hedegaard Pedersen
Sebastian Svejstrup
Rasmus Horsted