Det var meget positivt til workshoppen i forbindelse med Visionen Grindsted – den grønne hovedstad

Foto: Simon Vevest Lindblad-Madsen

Visionen Grindsted – den grønne hovedstad havde tirsdag eftermiddag en workshops på Erhvervs Gymnasiet Grindsted.

En gruppe af lokale der vil kæmpe for Grindsteds fremtid, har med støtte fra bureauet LEAD THE TALENT igangsat en spændende vision kaldet “Grindsted – den grønne hovedstad”.  Visionen skal igennem fokus på syv temaer, sikre en bæredygtig og grøn udvikling. Det er byens borgere der sammen med arbejdsgruppen skal skabe grundlaget for dette.

På  workshoppen der blev afholdt tirsdag eftermiddag, blev der præsenteret nogle projekt idéer, udviklet gennem blandt andet interviews med forskellige borgere i Grindsted. Deltagerne i de to workshops fik herefter muligheden for at komme med input og idéer til videre udvikling. Der var en rigtig god stemning på workshoppen. Deltagerne var placeret i to lokaler for der var ud over de lokale også en del af talenterne fra Odense med til de to workshops fortæller Ahmet Gunes fra Lead The Talent – og tilføjer at der var omkring 60 personer i alt.

Foto: Simon Vevest Lindblad-Madsen

Foto: Simon Vevest Lindblad-Madsen

Foto: Simon Vevest Lindblad-Madsen

Foto: Simon Vevest Lindblad-Madsen

Foto: Simon Vevest Lindblad-Madsen