SØM skifter jobbet som kommunikationschef ud til leder af Gram Fritidscenter

Søren Madsen - Privatfoto

Søren Madsen, bedre kendt som SØM skifter efter sommerferien jobbet som kommunikationschef for Billund Kommune til et nyt job som leder af Gram Fritidscenter pr. 17. august 2020.

Søren der er 53 år gammel har de sidste godt og vel 10 år været Kommunikationschef i Billund Kommune. Her har han også haft ansvaret for en række store events og for markedsføring.  Inden Søren kom til Billund Kommune var han lokalredaktør og Sportsjournalist på Vejle Amts folkeblad. Han har en uddannelse på kontor hos LEGO i Billund.

Søren har 35 års erfaring fra idrætslivet i Grindsted som aktiv spiller, træner, bestyrelsesmedlem og de sidste 5 år også som formand for GGIF Fodbold med godt 450 medlemmer. Han har de sidste 18 år værendt spillende Old Boys træner og formand for Old Boys.

I en pressemeddelelse fra Gram Fritidscenter skrive de endvidere:

Søren har stor erfaring med kommunikation og markedsføring, han har en stærk foreningsbaggrund, erfaring med events og brænder for det samarbejde med foreninger og borgere som er så vigtigt for et center som vores, og så har han ren faktisk en fortid i Gram, siger John Flemming Hansen.

Søren Madsen er nemlig opvokset i Kastrup og har gået på Gram Skole fra 1. til 8. klasse inden han kom på Kost- og Realskolen i Grindsted. Han bor stadig privat i Grindsted, er gift med Mette, der er sekretær på Grindsted Gymnasium og HF og har tre børn Cecilie på 21, der arbejder sig gennem sabbatår efter at være blevet student, Rasmus på 18 år, der går i 1.G og Mille på 16, der skal på Idrætsefterskole i Vedersø.

Jeg har løbende fulgt Gram i avisen og på nettet, har stadig venner der og har været vildt imponeret af den flotte udvikling Gram Fritidscenter har gennemgået de seneste år. Jeg glæder mig rigtig meget til sammen med bestyrelsen, medarbejderne, foreningslivet og borgerne at være med til at skabe endnu mere aktivitet i centret og i de nye hytter, og jeg glæder mig i det hele taget til at blive en del af den aktive foreningskultur i Gram, hvor man ser muligheder og udvikler i fællesskab, siger Søren Madsen

 

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.