Nyt liv i lokalerne på Hovedgaden 15 i Sdr.Omme

Brian Kjær - Foto: René Lind Gammelmark

I de bygninger der tidligere husede Frost Boligcenter, Handelsbanken og flere andre  har konsulenthuset Wise 365 fået kontor.

Brian Kjær der er en af ejerne kom hjem fra Grønland for tre år siden, hvorefter han arbejdede for et firma i århus indtil november 2019. Han bor sammen med sin kone og deres søn i Sdr.Omme.

Samme dag som han stoppede i Århus, blev han og Kim Holmgaard som han havde arbejdet sammen med på Grønland,sammen med det islandske selskab Wise eninge om at starte et firma sammen. Det blev til Wise 365.

Til at begynde med havde Brian Kjær kontor hjemme i privaten i Sdr.Omme, mens han var på udkig efter nogle egnede kontorlokaler. En dag han var oppe hos LD Udlejning spurgte han Dennis om han kendte nogen der havde noget til udleje, og derefter gik det stærkt. Efter et par dage kontaktede Dennis Lauridsen Brian og tilbød ham lokaler i bygningen på Hovedgaden 15 der ejes af Dennis Lauridsen og Lars Mølgaard Christensen.

Lokalerne blev renoveret og den 15. juni flyttede Brian ind i kontorlokalerne der ligger bagerst i bygningen i stueplan og i kælderen. Til sammen har ejerne en vision om at Wise 365 skal blive til et halvstort firma.

Firmaet ejes med 24.5% af Brian Kjær der er på kotoret i Sdr.Omme, 24,5% af Kim Holmgaard der er på kontoret i Nuuk og 51% af Wise på Island.

Brian Kjær – Foto: René Lind Gammelmark

Navision
Wise 365 arbejder med økonomisystemet Microsoft Dynamics NAV/Business Central som de sælger, tilpasser og underviser i.

Udvikler APP’s – websideintegration, specialløsninger til fiskeindustrien lige fra fangst til forædling og salg, POS løsninger til detailhandelen, Office 365 produkter samt bruger/superbruger uddannelser og Sharepoint sites.

Brian Kjær har arbejdet med Navision i 25 år og på Kontoret i Sdr. Omme er der 4 ansatte (pr. 1. august hvor der startere en Office 365 specialist, der også underviser brugerne i hvordan man får mest ud af sin office 365 og ikke nøjes med Word og Excel. Ud over de to er der en konsulent mere og en salgschef.

På Grønland er der Kim Holmgaard der er konsulent, en revisor og en bogholder, idet firmaet også tilbyder at lave bogføringsservice for kunderne.

Skrivebord til leje
Brian Kjær fortæller at Wise 365 gerne vil dele deres kontor med 3-4 enkeltmandsvirksomheder, det kunne være der var en selvstændig der gerne ville have kontoret flyttet hjemmefra, til et kontormiljø hvor der også var andre så man fik de sociale behov dækket ind og eventuelt kunne udveksle idéer.

Mødelokale
I kælderen er der mødelokale og køkkenfaciliteter, det er også her der skal afholdes kurser. Brian Kjær vil gerne have fat i nogle af de unge i lokalområdet, der kan få lov til at få deres gang hos os, hvor de kan prøve kræfte rmed at udvikle apps mv. Det er et håb at nogen af de unge så kunne finde interesse i at fortsætte ad den vej fortæller Brian Kjær.