Flere har valgt at bruge sommerferien til at arbejde med psyken!

Flemming Tiro Lund - Foto: René Lind Gammelmark

Det er blevet en tradition for Grindsted´s Hypnoseterapeut Flemming Tiro Lund, at holde sommerferie forskudt af andre, fordi både unge og voksne vælger at bruge ferien på at gøre op med fortidens belastninger eller den angst som bare har fået lov at bide sig fast og som forhindre klienterne i at leve frit.

Der er mange som kommer langvejs fra, for at få hjælp, i år har Flemming hjulpet klienter over skype og facetime fra Singapore, Færøerne og flere steder i Danmark, og det er covid-19 der har åbnet mere op for den måde at hjælpe andre på.

I klinikken har han haft klienter fra Norge og Sverige, København og Nordjylland, samt specielt fra Vejle området har der være rigtig mange der har søgt ham.

Jeg arbejder meget intens med mine klienter, og har også store forventninger til at de bruger mig, hvis der sker noget mellem eller efter deres sessions hos mig fortæller Flemming Tiro Lund.

Mange bliver overrasket over at de kan ringe gratis for at få hjælp, selv flere uger efter deres forløb. Men det er vigtigt for mig at jeg ved at vi sammen har arbejdet med noget der har givet resultat, og jeg holder mig ikke tilbage, hvis der skulle være en klient der leder efter det lyn-fix og selv glemmer at gøre noget.

F.eks. nogle klienter der ønsker at blive røgfri, kan godt udtrykke at de leder efter et par magiske ord, der gør at de nu er røgfri for evigt. De magiske ord findes ikke, men jeg har stærke redskaber, der forstærker det klienterne VIRKELIG ønsker!

Jeg garantere aldrig at hypnosen og mit arbejde giver succes, for der er flere parametre der skal spille sammen, siger Flemming, det er meget vigtigt at man ikke komme til mig og forventer at jeg kan fikse problemet, for så lyver man overfor sig selv.

Hjernen er lige som en muskel der er overanstrengte, du kan få en forbinding på til at støtte musklen eller noget smertestillende, så det ikke gør ondt, men hvis du ikke selv samtidig ændre adfærd og forandring overfor det der skabte overanstrengelsen, så vender problemet tilbage igen.

Jeg gør meget for at forklare alvoren i at der skal arbejdes med de ting vi snakker om, men det er nu heller ingen problem, fordi klienter kommer med udfordring der gør ondt, stopper dem i deres ønsker om at leve, så de er topmotiveret til at arbejde hjemme! fortæller Flemming Tiro Lund.

Nu er det sjette år jeg arbejder som hypnoseterapeut og antallet har været stigende år for år, det er en fornøjelse at hjælpe de mennesker der har behovet og der er desværre rigtig mange der har brug for hjælp fortæller Flemming Tiro Lund.