Gå en anderledes tur på Playline i Juli måned

Foto: Culture Shift

Har du nogensinde tegnet med dine tæer, eller lukket dine øjne og tegnet det du hører ?

Nu kan du prøve disse og mere på Play the Linne Art Wark i hele juli måned.

Art Wark er en serie på otte, sjove og forskellige tegneaktiviteter, hvor instruktionerne er placeret på tavler i Skulpturparken i Billund.

Start ved Frirum, følg tavlerne og instruktionerne gennem Skulpturpaken. Turen afsluttes ved de tre Legeskulpturer før Billund Bad.  

For at deltage skal du tage en blyant, 8 ark papir og noget snor. 

Boardene er oppe i løbet af Juli måned, og folk kan deltage i aktiviteterne i deres eget tempo. 

Arrangørerne hører ofte folk sige: “jeg kan ikke tegne” – med disse aktiviteter håber de at folk skifter mening. Man behøver ikke have nogen tegneerfaring for at deltage i disse aktiviteter, det er sjove, enkle eksperimenter, der bruger forskellige tegneidéer  til at udforske naturen, kunsten og miljøet i Playline på nye måder siger Lucy Read, kunster fra Cultureshift.

Foto: Culture Shift

Den 11. juli man man droppe ind i Frirum mellem kl. 10 og 13 for at samle en pose med kunstmaterialer, lave nogle tegninger på frirum og derefter kan man gå turen i  sit eget tempo.

Deltagerne kan dele deres kunst på det online Play The Line galleri der er, ved at tagge @cultureshiftdk på Instagram, sende en mail til rachel@cultureshift.dk eller skrive i Play The Line facbookgruppen.

Tidligere på måneden var der en gruppe børn der var de første til at prøve gåturen og de nød den anderledes oplevelse, herunder tegning med tæerne. Du kan se noget af deres kunst i galleriet der er online nu.

Tegn Linjen er en del af Play The Line, et nyt initiativ som er et partnerskab mellem Culture Shift og Billund Komune. Play The Line bringer Playline i Billund i til live gennem et program med gratis begivenheder og aktiviteter, designet til at inspirere samfundet til at opleve og bruge Playline på nye måder og gøre det til et sted, hvor voksne og børn kna mødes, oprette forbindelser og lege sammen.  Sammen gør vi Playline levende 

I Juli er der følgende begivenherder 

Tegn Linjen Selv – DIY Art Walk den 1. – 30. juli – hele dagen. Medbring dine egne materialer og gå turen i dit eget tempo.

Den 11. Juli fra kl. 10 til 13 – drop ind på Playline – saml en pose med materialer og gå på kunstvandring i dit eget tempo.