Gratis Yoga om fredagen på Engen i Grindsted for hele familien

Trine Raabjerg og Signe Degn på Engen - Foto: René Lind Gammelmark

I ugerne 28 + 29 + 30 er der fra kl. 10 til 11 gratis Yoga på engen i Grindsted (på plænen foran scenen).

Det er gratis at deltage  i Yoga på Engen, hvor Signe Degn er instruktør .  Signe har sit eget Yoga studie på HAPA i Grindsted.  Initiativtager er Trine Raabjerg fra Sport 24 der sammen med Kristian Duedahl snakkede om hvad man kunne lave af sommerferie aktiviteter for folk i byen, og Trine tog fat i Signe der straks sagde ja til udfordringen.

Der bliver sørget for frugt og vand når Yoga sessionen er overstået. I tilfælde af regnvejr bliver det ikke afholdt.  Man skal selv medbringe sin egen Yoga måtte og eventuelt et tæppe, og hvis man ikke har sådan en, vil det være muligt at købe en måtte ved instruktøren, hvor betaling foregår via mobilepay. Man kan også købe måtterne hos Sport 24.

Det er for alle – uanset køn og alder. Familer er også velkomne. Husk selv at holde afstand – der er nemlig masser af plads..

Tilmelding foregår via facebook eller ved at kontakte Signe Degn på tlf. 21 46 26 86